Messeutstyr

Compass Fairs ble startet opp i 1996. Vi er en totalleverandør innen messearrangement, og lever alt av messeutstyr og tjenester, samt til kongresser, konferanser og andre store og små arrangementer.

Vi har over 20 år med erfaring, og vi har hjulpet titusenvis av utstillere. Vi har bygget flotte stands og levert messeutstyr som bord, stoler, tepper, strøm, internett og belysning.

Vi er representert i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Kontorene våre og lagrene våre med alt av messe- og arrangementsutstyr er lokalisert i Oslo, Trondheim, Jönköping (Sverige) og Rødekro (Danmark).

Vi kan levere alt av messeutstyr. Vi leverer:
Stands – messevegger og tepper i alle farger.
Annonsering – Banner i ramme, messestands og profileringsartikler
Møbler – Bord, stoler, sofaer, barkrakker, hyller og magasinstativ
Alt av elektronisk utstyr, AV-utstyr, og køordnere, m.m
Ander produkter som kaffemaskiner, stumtjener, kjøleskap, m.m

I tillegg til å levere messeutstyr kan vi også montere. Våre montører er raskest i bransjen. De vet at gode løsninger og effektivt arbeid er nødvendig for å holde flyten i arrangementet. Når de setter i gang går det unna, og du får alt klart til avtalt tid. Vi har 12 faste montører, og tilkalling av dyktige ekstra vikarer på kort tid er fult mulig.

Siden 1997 har vi arrangert vår egen boligmesse i Norge. Messen er landsdekkende, og årlig arrangerer vi 20 messer fra Tromsø i nord og Kristiansand i sør. Vi arrangerer messen og samtidig ordner med messeutstyr og alt som skal til. Boligmessen er en publikumsmesse hvor både lokale og nasjonale utstillere kjøper standplass. På messen tilbys alt fra tak, vegger, gulv og fundamentering til bad, kjøkken, møbler, byggevarer og interiør. En typisk besøkende skal gjerne i gang med oppussing eller husbygging, og kommer på messen for å få inspirasjon,eksperthjelp og gode tilbud fra flest mulig leverandører samlet under ett tak. I tillegg til alle norske boligmesser, arrangerer våre søster- og datterselskaper tilsvarende messer i Sverige, Danmark og Tyskland.