Messestand

Compass- din totalleverandør av messestand

Compass Fairs har vært totalleverandør innen messearrangement siden 1996. Vi leverer alt av utstyr fra messestander til belysning, og tjenester til messer, kongresser, konferanser og andre store og små arrangementer.

La oss bygge din neste messestand

Vi har over 20 år erfaring, og har hjulpet titusenvis av utstillere. Vi har bygget flotte stands, satt opp utallige messestands og levert utstyr som bord, stoler, tepper, strøm, internett og belysning

Vi kan levere utstyr til din neste messestand. Vi leverer:
Messestands – messevegger og tepper i alle farger.
Annonsering – Banner i ramme, messestands og profileringsartikler
Møbler – Bord, stoler, sofaer, barkrakker, hyller og magasinstativ
Alt av elektronisk utstyr, AV-utstyr, og køordnere, m.m
Ander produkter som kaffemaskiner, stumtjener, kjøleskap, m.m

Vi er representert i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Våre kontorer og lagre med alt av messe- og arrangementutstyr er lokalisert i Oslo, Trondheim, Jönköping (Sverige) og Rødekro (Danmark).

Boligmessen- inspirer kunden gjennom din skreddersydde messestand:

Siden 1997 har vi arrangert vår egen boligmesse i Norge. Boligmessen er landsdekkende, og årlig arrangerer vi ca. 20 messer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Boligmessen er en publikumsmesse hvor både lokale og nasjonale utstillere kjøper standplass. På messen tilbys alt fra tak, vegger, gulv og fundamentering til bad, kjøkken, møbler, byggevarer og interiør. En typisk besøkende skal gjerne i gang med oppussing eller husbygging, og kommer på messen for å få inspirasjon, eksperthjelp og gode tilbud fra flest mulig leverandører samlet under ett tak. I tillegg til alle norske boligmesser, arrangerer våre søster- og datterselskaper tilsvarende messer i Sverige, Danmark og Tyskland.

Gjennom all denne erfaringen har vi blitt eksperter på messer. Spesielt på messestands og hvordan å utføre en god messe. I dag er vi en ettertraktet arrangør av eksterne messer og arrangement, hvor vi tilbyr vår ekspertise og vårt rikholdige utstyrssortiment. Hvert år er vi teknisk leverandør på mer enn på 80 messer og arrangementer rundt om i Skandinavia, og i tillegg har vi store og små oppdrag på ytterligere 120 arrangementer. Vi leverer alt fra bygging av messestands til totalleveranse, og samarbeider tett med flere av landets store messesentre og arenaer.

Trenger du messestand? Kontakt oss, så hjelper vi deg med å arrangere din neste messe.