Messetjenester

Vi tilbyr messetjenester

Compass Fairs tilbyr ulike messetjenester

Har du planer om å arrangere en messe i nærmeste fremtid, men er usikker på hvordan du skal gå frem? Velger du Compass Fairs som din messekoordinator kan vi hjelpe deg med å gjøre alt klart for deg. Vi tilbyr en rekke messetjenester som sørger for et vellykket arrangement.

Compass Fairs har siden 1997 vært arrangør av Norges mest inspirerende boligmesse. Hvert år reiser vi til 19 forskjellige byer og arrangerer boligmesse, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Her kan du lese mer om Boligmessen.

Vi kan være din totalleverandør, og koordinere arrangementet ditt fra A-Å, eller levere separate messetjenester:

Planlegging: Vi har vært i bransjen i 20 år, og vi kjenner godt til hvilke utfordringer og problemer som kan oppstå under et arrangement. Ved å velge oss til å planlegge ditt arrangement kan vi forsikre deg om at vil vil gjøre alt vi kan for å sørge for at alt går som det skal.

Utstyr: Vi leverer alt du trenger av utstyr til arrangementet, i tillegg til at vi tilbyr en rekke messetjenester. Vi hjelper deg med stands, hvor vi kan produsere messevegger og tilpassede stands i alle farger. Vi kan også bistå med annonsering i form av banner i ramme og profileringsartikler. Av utstyr har vi bord, stoler, sofaer, barkrakker, stumtjenere, hyller og magasinstativ. Vi har også det meste av elektrisk utstyr i tillegg til kaffemaskiner og kjøleskap, og mye mer.

Enkel bestilling: Det er ikke alltid like lett og vite hva slags utstyr man trenger til en messe. Compass Fairs bistår deg med hjelp, slik at det blir enkelt for deg å få oversikt over det du trenger.

Montering: Hvor mange kan si at de har montører som er raskest i bransjen? Vi kan. Vi har 12 effektive og faste montører, i tillegg til dyktige ekstravakter som kan leies inn på kort varsel.

Logistikk: Vi koordinerer alle typer logistikk. Enten det er emballasje, oppbevaring av varer, frakt, fortolling, mottak og videreforsendelse av gods, eller lasting og lossing.

Grafisk design og materiell: Som en del av våre messetjenester, kan vi tilby så og si alt av visuelt materiell. Her kan vi ordne bannere, roll-ups, brosjyrer, visittkort, reklamemateriell og andre profileringsartikler. Vi ordner alt av bestilling og vi leverer direkte til arrangementslokalet. Vi tilbys også montering av reklamemateriell.

Hvorfor bør du velge Compass Fairs som leverandør av dine messetjenester?

Vi er en totalleverandør innen messearrangement, og vi er behjelpelig med alt av utstyr og tjenester til messer, konferanser, kick off, kongresser og andre små og store arrangement. Vi er en erfaren arrangør og en ettertraktet teknisk leverandør.

Compass Fairs er opptatt av den totale opplevelsen og fornøyde kunder, gang på gang har vi sørget for at alt går som kunden ønsker – både i forhold til planlegging, logistikk og alle de andre messetjenestene vi tilbyr. Med oss på laget kan du senke skuldrene og være sikker på at alt går bra.