Messetjenester

Har du planer om å arrangere en messe i nærmeste fremtid, men er usikker på hvordan du skal gå frem? Velger du Compass Fairs som din messekoordinator kan vi hjelpe deg med å gjøre alt klart for deg. Vi tilbyr en rekke messetjenester som sørger for et vellykket arrangement, slik at du kan ta deg av gjestene og kundene dine uten å bli forstyrret.

Compass Fairs tilbyr ulike messetjenester

Vi kan være din totalleverandør hvor vi koordinerer arrangementet ditt fra A-å, eller vi kan tilby noen enkeltløsninger og messetjenester:

Planlegging: Vi har vært i bransjen i 20 år, og på disse årene kjenner vi godt til hvilke utfordringer en ofte møter på når det er tid for å arrangere en messe. For å unngå disse på best mulig måte, er det viktig at hver minste detalj er på plass i god tid før arrangementet starter. Ved å bruke oss i planleggingen, vil vi kunne bistå med rådgivning, prosjektleder, og være der gjennom hele prosessen.

Utstyr: Vi leverer alt du trenger av utstyr til den store dagen. Vi hjelper deg med stands, hvor vi kan produsere messevegger og stands i alle farger. Vi kan også bistå med annonsering i form av banner i ramme og profileringsartikler. Vi har bord, stoler, sofaer, barkrakker, stumtjener, hyller og magasinstativ. Vi har det meste av elektrisk utstyr i tillegg til kaffemaskiner og kjøleskap, og mye mer.

Enkel bestilling: Er du og dine kunder usikre på hva som trengs av utstyr til arrangementet deres, kan vi sammen hjelpe dere med å finne smarte løsninger som dekker alle deres behov.

Montering: Hvor mange kan si at de har montører som er raskest i bransjen? Vi kan. Vi har 12 effektive og faste montører i tillegg til dyktige ekstravikarer på kort varsel.

Logistikk: Vi koordinerer alle typer logistikk. Enten om det er emballasje, oppbevaring av varer, frakt, fortolling, mottak og videreforsendelse av gods, eller lasting og lossing.

Grafisk design og materiell: Som en del av våre messetjenester, kan vi tilby så og si alt av visuelt materiell. Her kan vi ordne bannere, roll-ups, brysjerer, visittkort, reklamemateriell og andre profileringsartikler. Vi ordner alt av bestilling og vi leverer direkte til arrangementlokalet. Vi kan også ordne med montering av materialet.

Hvorfor bør du velge Compass Fairs til å gjøre dine messetjenester?

Vi er en totalleverandør innenfor messearrangement og vi er behjelpelig med alt av utstyr og tjenester til messer, konferanser, kick off, kongresser og andre små og store arrangement. Vi er en erfaren arrangør og en ettertraktet teknisk leverandør. Det starter i boligmessen i Kristiansand for over 20 år siden, og i dag er vi representert i hele Skandinavia og Tyskland.

Vi er opptatt av den totale opplevelsen og fornøyde kunder, og det klarer vi gang på gang å bevise at vi er en av de beste på. Vi koordinerer og arrangerer arrangement av alle slag fra A til Å, og vi er erfarne på alt innenfor messetjenester. Med oss kan du senke skuldrene ved å vite at alt kommer til å gå bra.