Messeutstyr

 

Compass Fairs- Din leverandør av messeutstyr

Trenger du messeutstyr til ditt arrangement? Vi i Compass Fairs leverer og monterer alt av utstyr til messer og konferanser.

Compass Fairs AS ble etablert i 1996 og er etter hvert blitt en erfaren boligmessearrangør i Norden. Vi er totalleverandør innen messearrangement og leverer alt av messeutstyr og tjenester til kongresser, konferanser og andre store og små arrangementer. Vi har god erfaring, og ble blant annet SportAccord Convention 2017s offisielle leverandør av konferanse-  og messeutstyr.

Rådgivning

Etter 20 år i messebransjen vet vi alt om hvilke utfordringer som kan oppstå underveis i et stort arrangement. Det er mange viktige detaljer som skal følges opp og mye messeutstyr skal på plass.

Vi i Compass Fairs vet hva du trenger av messeutstyr, og kan rådgi deg neste gang du planlegger et arrangement. Takket være vår lange erfaring kan vi skåne deg for ubehagelige overraskelser, uønskede bekymringer og ikke minst uønskede kostnader. Med oss på laget får du ekspertisen du trenger for en smidig utførelse. Dermed kan du fokusere mer på den jobben du faktisk ønsker å gjøre, og mindre på hvilket messeutstyr du trenger.

Moderne messeutstyr

Vi leverer messeutstyr av høy kvalitet til ditt arrangement. Vi er eksperter på stands og leverer både messevegger og tepper i alle farger. Som din totalleverandør leverer vi også viktig messeutstyr som bord, stoler, sofaer, barkrakker, hyller og magasinstativ.

Annet messeutstyr vi leverer er annonsering og reklamemateriell. Gjennom våre dyktige grafikere kan du designe bannere og roll ups for å ramme inn din stand. Brosjyrer, visittkort, flyers og profileringsartikler sørger for et helhetlig og profesjonelt inntrykk, slik at din stand blir en suksess. Vi kan også tilby montering og levering av elektrisk utstyr og apparater som kaffemaskin og kjøleskap.

Enkel bestilling

Alt messeutstyr kan du enkelt bestille i vår nettbutikk. Så sørger vi for at alt utstyret er på plass når du og de andre deltakerne ankommer arrangementet. Er du usikker på hvilket messeutstyr du trenger, kan du kontakte en av våre rådgivere. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne smarte løsninger som dekker ditt behov.

Gjennom dinstand.no får ditt arrangement en egen bestillingsside for teknisk utstyr. Vi informerer alle deltakerne om denne bestillingssiden, slik at både du og deltakerne enkelt kan legge inn bestillinger over ønsket messeutstyr. Du får utstyret levert trygt i tide til arrangementet og fakturering sendes til den enkelte bestiller.

Montering

Dersom du skulle trenge hjelp til montering av vegger og annet messeutstyr har vi en hel stab av dyktige montører som kan hjelpe deg. Våre montører er raskest i bransjen og sørger for gode løsninger og effektiv montering. Dette er faktorer som sikrer god flyt i ditt arrangement.

Compass Fairs har til sammen 12 faste montører som stiller opp når du trenger det. I tillegg har vi tilgang på flere dyktige vikarer som kan tiltre på kort varsel. Dermed kan du alltid være sikker på at du får rask, sikker og profesjonell montering og demontering hos oss.

Trenger du messeutstyr? Besøk vår nettside for inspirasjon eller bestilling.

Hi! We use cookies to improve this website. By continuing to use our services, you are giving us your consent to use cookies. Learn more here.