Personvernerklæring

Når du søker jobb i Compass Fairs AS eller kontakter oss via skjema på våre nettsider oppgir du personopplysninger. Her kan du lese hvordan vi behandler disse.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Compass Fairs AS er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som sendes inn til oss. Compass Fairs AS følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

Vi samler kun på opplysningene du selv sender inn med din jobbsøknad eller din henvendelse via nettsiden.

Hvor lagres informasjonen?

  1. Jobbsøkerinformasjonen lagres digitalt på et sikkert område som kun utvalgt personale har tilgang til. Fysisk låses informasjonen i sikre skap som kun utvalgt personale har tilgang til.
  2. Informasjonen fra kontaktskjemaet på nettsidene lagres ikke. Denne blir sendt til saksbehandler pr. e-post og slettet når henvendelsen er besvart eller ferdigbehandlet.

Hva brukes informasjonen til?

  1. Jobbsøknaden blir utelukkende brukt til å evaluere søker for aktuell jobb.
  2. Informasjonen fra kontaktskjemaet brukes kun til å besvare din henvendelse på best mulig måte.

Deles informasjonen med andre?

  1. Din jobbsøknad blir lest av ansatte i Compass Fairs AS eventuelt rekrutterer og deles ikke med noen andre.
  2. Informasjonen fra kontaktskjemaet brukes kun av saksbehandler.

Sletting av personopplysninger

  1. Din jobbsøknad blir slettet og makulert når ansettelsesprosessen er ferdig. Vi lagrer kun jobbsøknaden hvis søker spesifiserer sitt samtykke til dette i inntil 2 år.
  2. Informasjonen fra kontaktskjemaet blir slettet når henvendelsen er besvart.

 

Har du spørsmål angående vår personvernerklæring, kontakt oss på:
Tlf.: 64 83 76 00
E-post: post@compassfairs.no

Information Removal Request

By submitting the form below you request for your information to be removed from our database.

You will receive an email from us to confirm this request (don’t forget to check your spam folder if you don’t see in your inbox).


Hi! We use cookies to improve this website. By continuing to use our services, you are giving us your consent to use cookies. Learn more here.