Compass Fairs AS ble etablert i 1996

Vi er en ettertraktet totalleverandør innen messearrangementer og leverer alt av utstyr og tjenester til messer, kongresser, konferanser og andre store og små arrangementer.

I dag har vi mer enn 25 års erfaring, og vi er en av de største messearrangørene i Skandinavia, med tilstedeværelse i Norge, Danmark og Tyskland.

 

Visjon

The preferred partner for events

Misjon

Together we make it possible

Erfaren messearrangør

Siden 1997 har vi arrangert vår egen Boligmesse i Norge. I dag arrangeres messen i byer over hele Norge, samt i Danmark og Tyskland.
I tillegg til Boligmesse har vi utviklet flere spennende messekonsepter.

 

GJOR DIN BOLIG BEDRE
Norway
NorwayNorway
Denmark
DenmarkDenmark
Germany
GermanyGermany

Boligmesse og Boligdage er populære publikumsmesser som arrangeres i Norge, Danmark og Tyskland. En typisk besøkende skal gjerne i gang med oppussing eller husbygging, og kommer på messen for å få inspirasjon, eksperthjelp og gode tilbud fra flest mulig leverandører samlet under ett tak.

TravelXpo er en publikumsmesse med fokus på reiser og opplevelser. Både nasjonale og internasjonale utstillere kjøper standplass. Målet er å samle reiselivsbransjen under samme tak, slik at publikum kan få informasjon om og mulighet til å realisere sin neste drømmereise.

Messen arrangeres første gang på Telenor Arena 10.-12. januar 2020. I framtiden er planen å ta konseptet videre til andre byer, både i Norge og resten av Skandinavia.

Ettertraktet totalleverandør

Gjennom våre egne boligmesser har vi blitt eksperter på planlegging, bygging og gjennomføring av messer.

I dag er vi en ettertraktet totalleverandør for alle typer messer, og hvert år bygger vi mer enn 150 messer for eksterne arrangører. I tillegg leverer vi stands, møbler og kongressutstyr til både små og store arrangementer.

Når du velger oss, får du en profesjonell, kompetent, serviceinnstilt og løsningsorientert leverandør til ditt arrangement – raskt og kostnadseffektivt.

 

Compass Fairs tilbyr et bredt spekter av tjenester. Ønsker du en helt unik stand, kan våre Expo designere bidra slik at du får en stand som eksponerer dine produkter på riktig måte, og på vårt velutstyrte verksted bygger vi alt fra spesialstands til møbler du ikke finner andre steder.
Vi tilbyr også lagerhotell til dine varer, og gjennom Compass Cargo tar vi oss av alt knyttet til transport.

Det startet i 1996

Det har skjedd mye siden jeg startet opp Compass Fairs i 1996, og arrangerte den første boligmessen i Kristiansand i 1997. Konseptet ble en suksess! Tusenvis av boliginteresserte sørlendinger strømmet til boligmessen for å snakke med et samlet korps av eksperter på alt til boligen. Vi fikk skryt av både publikum og utstillerne, noe som ga motivasjon til å videreføre suksessen. Vi jobbet 24/7 det året.

I dag, mer enn 25 år senere, er Boligmesse en anerkjent og attraktiv møteplass for publikum og boligbransjen. Boligtemaet er evig aktuelt, og vi har fulgt med i tiden og utviklet et profesjonelt og dynamisk konsept. Staben består av dyktige teknikere og koordinatorer, prosjektledere, økonomer og regnskapsfolk, markeds-, media- og kommunikasjonsressurser samt grafisk designer.

Vi samarbeider tett med våre søsterselskaper i Danmark og Tyskland, og er en etterspurt totalleverandør av egne og eksterne messer – faktisk er vi Nordens største!

Jeg er utrolig stolt av å ha startet dette konsept, og av mine dyktige medarbeidere som alle har bidratt til mangeårig suksess for et selskap som stadig vokser og er i positiv utvikling.

Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Stewart L. Stjernholm

Adm. dir/CEO

Møt våre ansatte