Skal du leie messeutstyr? Compass Fairs har alt du trenger av messeutstyr på ett og samme sted! Vi leverer ferdig produkt fra A-Å, der vi som totalleverandør tar oss av hele prosessen. Enten du trenger bistand til design, planlegging, prosjektering eller logistikk, har vi mange års erfaring med å sette i stand en vellykket messe. Med lager tilgjengelig i hele Skandinavia kombinert med en 360 levering, får du ikke bare en rimeligere tjeneste, men også en smidigere prosess med kun én leverandør å forholde deg til.

Forutsigbart med kompetanse i spissen

Uansett om du planlegger mindre eller store, grandiose stands, er vi i Compass Fairs opptatt av å få frem ditt budskap med messen. Det er mange som henvender seg til oss med halvferdige konsepter og tanker rundt messen, der vi sammen utvikler det til et gjennomført produkt. Som leverandør er vi stolte av vår kompetanse og pålitelighet i enhver leveranse.

Med oss i spissen trenger du ikke å bekymre deg om ting skal bli ferdig i tide, eller om eventuelle utfordringer vil påvirke resultatet. I denne bransjen er det vanlig med små tidsmarginer, noe Compass Fairs er vant med, og er derfor alltid forberedt på de utfordringene som kan oppstå.

Utleie av messeutstyr som lønner seg

La oss gå rett på sak - det koster å arrangere messer. Derfor har vi sørget for at det skal være lønnsomt å leie messeutstyr av oss.

Det som skiller Compass Fairs fra andre aktører, er at vi jobber helhetlig med messen din, med bred kompetanse og stort utvalg. Du får én pris basert på ditt budsjett - og med det hele jobben gjort! Hvordan dette fungerer i praksis, er takket være vår godt spredte lagerbeholdning. Det er nemlig enklere for oss å kutte fraktkostnader, når vi aldri er langt unna. Det muliggjør å leie oss inn til å bygge stand rundt om i hele Europa. Compass Fairs setter bærekraftighet høyt.

I vår bransje blir det dessverre mye bruk og kast, ettersom utstyret som kjøpes sjeldent blir brukt flere ganger. Modulsystemene våre er til gjenbruk, uten at det går på bekostning av kvalitet. Vi fornyer oss stadig der vi ikke bare kvalitetssikrer produktene vi har - vi holder oss også oppdatert på nye systemer og produkter på markedet.

Exhibition Advertising

Exhibition Advertising

Every aspect of a stand contributes to the company’s profile. It is therefore important to think holistically. We are happy to help you with this process so you get the best solution for your budget.
Exhibition booth

Exhibition booth

We create fair stands for trade fairs, conferences and other events. You can order anything from a simple starter kit to a large custom-designed one – and everything in between.
Exhibition walls

Exhibition walls

We work with several different systems:
Exhibition floors

Exhibition floors

A floor should be comfortable to walk on. It must be durable and easy to keep clean. In addition, it has an extra important function when it comes to exhibition stands: The floor binds the visual experience of the stand together, providing a clear delineation.
Exhibition furniture

Exhibition furniture

Compass Fairs supplies all the fair furniture you need for your event. Our range of fair furniture includes tables, chairs, counters and much, much more.
Exhibition Carpets

Exhibition Carpets

Carpets muffle sound – they are comfortable to walk on and give a warm feeling.