Aluvision Ambassadør

Aluvision Ambassadør

Compass Fairs har inngått et samarbeid med kvalitetsprodusenten Aluvision, som er blant verdens fremste innen Premium Custom standsystemer. Våre kunder kan nå blandt annet leie en rekke moduler med det ypperste innen visuell kommunikasjon.

Aluvision historien

Aluvision, med produksjonsanlegg i Belgia og Duluth (USA), er en ledende produsent av høykvalitets modulære systemer for utstillinger, innendørs og utendørsarrangementer. Deres imponerende utvalg av modulære løsninger kombinerer kreativt produktdesign med en førsteklasses finish. Aluvision distribuerer sine produkter gjennom et globalt nettverk av lokale partnere.

Bærekraft
Med et sterkt engasjement for bærekraft er alle Aluvision-produkter eksepsjonelt holdbare og designet for å gjenbrukes om og om igjen. I mer enn to tiår har Aluvision-produktene vist sin merverdi i å skape et mer bærekraftig miljø.

Modular systems

LED tiles

Event unit

Modulære systemer

Aluvision er den ideelle partneren for premium modulære standbyggingssystemer. Det innovative plug-and-play-systemet og verktøyfri montering lar deg bygge standene dine på en effektiv og kostnadseffektiv måte.

Hjørnesteinen i Aluvisions produktutvalg er Omni-55 PRO-rammen. Dette rammesystemet med integrert Velcro®-teknologi kan kombineres med både panel- og stoffinnfyll, slik at du kan skape unike standdesign. I tillegg er Omni-55 PRO-rammen fullt kompatibel med andre Aluvision-produkter som lysbokser, volum, gulvsystemer, belysning, dobbeltdecksystem,…

LED-fliser

Skil deg ut fra mengden ved å bruke Aluvision Hi-LED-fliser for å bygge iøynefallende videovegger. Takket være plug-and-play-tilkoblingen og den modulære størrelsen (496 x 496 mm) passer Aluvision LED-fliser perfekt til Aluvision-rammene, noe som gjør hver installasjon til en lek.

Aluvision Hi-LED 55-serien tilbyr alternativer for både innendørs og utendørs bruk. Utendørsflisene har en pikselavstand på 3,9 og en veldig høy lysstyrke på 4500 nits, noe som gjør dem til den perfekte løsningen også for butikkvinduer. For innendørs bruk har Aluvision både 25 og 1,9 pikselavstand tilgjengelig. I tillegg til de standard rette flisene har Aluvision også utviklet konvekse og konkave Hi-LED-fliser som muliggjør uendelig kreative konfigurasjoner.

Eventenhet

Ser du etter et ekstra utendørsområde? Flexbox gjør susen! Disse modulære enhetene gir et eksepsjonelt preg til ditt utendørsarrangement! De kan ikke bare konfigureres på flere måter, de kan til og med stables, slik at du kan skape det perfekte eventområdet.

En mobil utstillingshall, enestående utstillingsvindu, luksuriøs VIP-lounge … Mulighetene med Flexbox er uendelige. Enhetene kan utstyres med en rekke Aluvision-vegger, belysning, skrivebord eller andre møbler. Resultatet? Et unikt rom som gir en ny dimensjon til ditt utendørsarrangement!

Ta kontakt med oss
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Personvernpolicy and Terms of Service apply
Brian Fabricius

Brian Fabricius

Head of Expo Solutions Norge

+47 928 38 723

brian@compassfairs.no