Trenger du en totalleverandør til ditt arrangement, eller assistanse til individuelle løsninger?

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester.

Standdesign

Vi designer stands som maksimerer eksponering av merkevaren! Vi realiserer deres villeste ideer og hjelper dere gjennom hele prosessen til ferdig stand på arrangementet.

Prosjektering

Vi vet hva som skal til for å lykkes med et arrangement. Bruk oss som rådgiver fra A til Å når du planlegger det neste arrangementet ditt.

Grafisk design

Det visuelle uttrykket er bedriftens ansikt utad når dere holder eller deltar på et arrangement. Vi designer en rekke produkter for økt synlighet som er skreddersydd etter din merkevare.

Standproduksjon

Compass Fairs hjelper deg fra start til mål med din stand. Vi bygger stands og ulike møbler eller elementer du måtte ønske. Bare fantasien setter grenser! Vi både bygger og monterer unike standelementer for deg.

Lagerhotell

Bruk vårt lagerhotell til lagring og mellomlagring av utstyr og gods til ditt arrangement! Vi sikrer at alt utstyr er på plass til avtalt tid, og at det returneres til vårt lager etter arrangementet.

Transport

Compass Fairs transportavdeling har mer enn 25 års erfaring med alle typer transport i Europa. Som den største messearrangøren i Norden, har vi bred kompetanse innen transport.