Trenger du en totalleverandør til ditt arrangement, eller assistanse til individuelle løsninger?

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester.

Standdesign

Våre dyktige Expo Designere kan hjelpe deg å designe det du ønsker. Få maksimal og helhetlig synlighet og eksponering av dine merkevarer på den aller beste måten.

Prosjektering

Vi vet hva som skal til for å lykkes med et arrangement. Bruk oss som rådgiver fra A til Å når du planlegger det neste arrangementet ditt.

Grafisk design

Compass Fairs tilbyr en rekke produkter for økt synlighet. Vår grafiske avdeling skaper helhetlig design basert på guidelines for din merkevare.

Standproduksjon

Compass Fairs har egne produksjonslokaler hvor idéer blir til virkelighet. Slitestyrke og praktiske løsninger står sentralt for materiell som skal monteres og demonteres gjentatte ganger.

Lagerhotell

Har du behov for oppbevaring og mellomlagring mellom hvert arrangement? Benytt vårt lagerhotell. Vi sikrer at alt utstyr er på plass til avtalt tid, og at det returneres til vårt lager etter endt bruk.

Transport

Compass Fairs transportavdeling har mer enn 25 års erfaring med alle typer transport i Europa. Som den største messearrangøren i Norden, har vi bred kompetanse innen transport.