Trenger du en totalleverandør til ditt arrangement, eller assistanse til individuelle løsninger?

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester.

Standdesign

Vi er markedsledende innen design og utvikling av stands som sikrer at din merkevare blir sett og får maksimal eksponering. Fra idé til ferdig stand hjelper vi deg med å realisere selv de mest ambisiøse visjonene dine.

Prosjektering

Vi vet hva som skal til for å lykkes med et arrangement. Bruk oss som rådgiver fra A til Å når du planlegger det neste arrangementet ditt.

Grafisk design

Det visuelle uttrykket er bedriftens ansikt utad når dere holder eller deltar på et arrangement. Vi designer en rekke produkter for økt synlighet som er skreddersydd etter din merkevare.

Standproduksjon

Compass Fairs hjelper deg fra start til mål med din stand. Vi bygger stands og ulike møbler eller elementer du måtte ønske. Bare fantasien setter grenser! Vi både bygger og monterer unike standelementer for deg.

Lagerhotell

Bruk vårt lagerhotell til lagring og mellomlagring av utstyr og gods til ditt arrangement! Vi sikrer at alt utstyr er på plass til avtalt tid, og at det returneres til vårt lager etter arrangementet.

Transport

Compass Fairs transportavdeling har mer enn 25 års erfaring med alle typer transport i Europa. Som den største messearrangøren i Norden, har vi bred kompetanse innen transport.