Vi arrangerer og bygger alle typer messer

Vi arrangerer og bygger alle typer messer

Compass Fairs er en erfaren messearrangør og har unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer.

Skal du arrangere messe eller delta som utstiller?

Vi er teknisk messearrangør for mer enn 60 messer i Skandinavia årlig, og leverer alt av utstyr i tillegg til administrativ bistand og rådgivning. Vi tilbyr prosjektledelse, konseptutvikling og komplett standdesign med møbler og utstyr. Et vellykket messearrangement krever planlegging, struktur og oppfølging. Vi hjelper dere med alt dere trenger for å gi utstillere og besøkende en god opplevelse. Med denne kunnskapen, er Compass Fairs også en idéell partner for deg som utstiller på messer.
Blant våre samarbeidspartnere, er utstillere hos blant annet Telenor Arena, Norges Varemesse, X Meeting Point, Spektrum Trondheim. Vi er også leverandør av utstyr til blant annet Aqua Nor, Nor-Fishing, Norwegian Travel Workshop og Oslo Horse show. Årlig arrangerer vi boligmesser i 40-50 byer i Skandinavia. I Norge besøker vi hele landet fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. I januar 2020 arrangerte Compass Fairs for første gang TravelXpo. Dette er et stort reise- og opplevelsesevent for både utstilllere og besøkende innen reiselivsbransjen. TravelXpo er en fremtidsrettet og spennende arena for reiselivsnæringen nasjonalt og internasjonalt.

Profesjonelt

Trygt

Hjelp fra A til Å

Ta kontakt med oss
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Personvernpolicy and Terms of Service apply
Brian Fabricius

Brian Fabricius

Head of Expo Solutions Norge

+47 928 38 723

brian@compassfairs.no