Alle detaljer bidrar til helheten

Alle detaljer bidrar til helheten

Elektriske artikler er essensielle for at et arrangement skal gjennomføres. Det kan også brukes for å gi arrangementet ditt det lille ekstra!

Når du holder et arrangement er det mange detaljer man ikke tenker over, men som er viktige for at alt skal gå smidig for seg. Du trenger blant annet god belysning, kanskje ekstra strømuttak eller apparater for å kunne servere fersk mat og drikke. Når man er arrangør for et arrangement eller en messe er dette ting man må huske på. Vi leverer mange typer elektriske artikler, slik at du kan bestille alt du trenger på ett sted!

Vi tilbyr blant annet dette til ditt arrangement:

Belysning

Lys har flere funksjoner. Det skal være praktisk og gi en optimal synsopplevelse hos publikum. Mindre stands krever annen type belysning enn store og åpne eksponeringsløsninger. Korrekt og god belysning forsterker visuell identitet og skaper helhet. La oss hjelpe deg å finne rett belysning.

TV og stativer

Vi tilbyr TV i mange størrelser. Skjermene kan festes på vegg eller på stativ og har HDMI og USB-inngang. Bruk vår erfaring for å finne korrekt TV for ditt eksponeringsbehov.

Strømuttak og kabler

I vårt sortiment får du tilgang til alle former for strømtilkobling til alle typer arrangementer. La oss finne rett opplegg for din eksponeringsløsning, og sørge for at alt er korrekt dimensjonert i forhold til strømbehovet.

Småelektrisk

Avhengig av hva du skal vise frem, trenger du kanskje elektrisk utstyr utover belysning og TV-skjermer. Vi skaffer det meste, f.eks. minikjøleskap, styrtkjøler og kaffetrakter.

Ta kontakt med oss
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Personvernpolicy and Terms of Service apply
Brian Fabricius

Brian Fabricius

Head of Expo Solutions Norge

+47 928 38 723

brian@compassfairs.no