Trenger du en totalleverandør til ditt arrangement, eller assistanse til individuelle løsninger?

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester.

Messer

Compass Fairs er en erfaren messearrangør og har unik kompetanse knyttet til planlegging, bygging og gjennomføring av messer.

Eventer

Det er mye som må planlegges i forkant av et stort event, og planleggingen bør starte så tidlig som mulig. Med Compass Fairs på laget, får du bistand fra idé til gjennomføring.

Kongresser

Når en kongress går av stabelen, er det mye som skal klaffe. Utgangspunktet for planleggingen er det samme, uansett størrelse på arrangementet.

Konferanser

Compass Fairs kan bidra til å organisere en konferanse, og tilbyr alt utstyr som er nødvendig for et vellykket arrangement.

Idrettsarrangementer

Compass Fairs har arrangert store eventer gjennom mer enn 25 år. På denne tiden har vi opparbeidet oss spesialkompetanse innen håndtering av svært mange mennesker samlet på ulike arenaer.

Shop in shop

Vi planlegger, designer og produserer shop in shop-konsepter tilpasset ethvert behov. Shop in shop gir vesentlig økt synlighet, og ved hjelp av praktiske løsninger tilfører dette stor merverdi for samarbeidspartnere og kunder.

VIP Lounger

Compass Fairs gjør både store og mindre arrangementer, og tilbyr utstyr tilpasset formatet. Til en VIP-lounge er komfort og design spesielt viktig.