Merkevarebygging og stoppeffekt

Merkevarebygging og stoppeffekt

Alle deler av en stand er en del av bedriftens profilering. Derfor er det viktig å tenke helhetlig. Vi hjelper deg gjerne i denne prosessen, slik at du får den beste løsningen basert på ditt budsjett.

Profilprodukter
Compass Fairs tilbyr en rekke produkter for økt synlighet. Vår grafiske avdeling skaper helhetlig design basert på guidelines for din merkevare.
Vi leverer mange profilprodukter som løfter det visuelle uttrykket, enten du skal arrangere eller delta på messe, utstilling, event, kongress eller konferanse.
Bestill materiell som kan leveres direkte til avtalt adresse. Vil du ha noe montert, gjør vi selvfølgelig jobben for deg.
Bannere: Innramming og trykk i alle formater, vegger med trykk, tepper med trykk, brosjyrer, reklamemateriell, profileringsartikler, visittkort, roll ups og beachflag.

Aluvision – fremtidens eksponeringsløsninger

Sammen med kvalitetsleverandøren Aluvision tilbyr Compass Fairs spektakulære møteplasser for optimal eksponering av din merkevare. Aluvision er et standssystem med fleksible moduler som er enkle å montere. Små og store digitale skjermer kan enkelt integreres i vegger og tak og gir spennende eksponeringsmuligheter med høy stoppeffekt. Ved å sette elementene sammen på nye måter, skaper vi unike design i samarbeid med kundene våre. Aluvision er blant verdens fremste innen Premium Custom standsystemer. De slitesterke modulene er av høy kvalitet. Det er et bærekraftig system som sikrer gjenbruk. Hos Compass Fairs kan du leie deler eller komplette løsninger ut fra vårt Aluvision-sortiment. Kontakt oss for mer informasjon.

Banner i ramme

Bli lagt merke til med banner i ramme (Fabric Wall). Dette er et fleksibelt system hvor du kan velge størrelse og form tilpasset arealet du har til rådighet. Velg mellom rett eller buet utforming.
Baklys gjør at budskapet står virkelig godt frem.
Der det er mulig, designer og monterer vi også takhengte bannere slik at standen synes på lang avstand.

Forheng med trykk

Et bakrom eller eget avlukke gir plass til elementer som ikke skal være synlig for kundene/gjestene dine. Forheng er et fleksibelt alternativ. Bedriftens logo, eget budskap, mønster eller bilde på forhenget styrker den visuelle helheten.

Teppe med trykk

La gulvet bli en del av profileringen gjennom skreddersydde budskap. Vi trykker logo eller andre visuelle elementer på tepper. I samarbeid med vårt team, finner du de beste løsningene.

Bannervegg med lys

Med baklys på bannervegg kommer det visuelle budskapet ekstra godt frem. Formatet avhenger av størrelsen på standen. Lys kan benyttes bak heldekkende vegger, eller i forbindelse med enkeltstående elementer som det er viktig å fremheve.

Banner i tak

Der det er mulig, designer og monterer vi takhengte bannere slik at standen synes på lang avstand. Våre dyktige Expo Designere designer ekstraordinære stands med stor stoppeffekt og funksjonalitet, samtidig som bedriftsprofil og merkevaren presenteres på den beste måten.

Profileringsartikler

Vår samarbeidspartner Messemedia AS har spesialisert seg som leverandør til alle typer arrangementer. De leverer alt av profil- og reklameprodukter med trykk til blant annet messer, konferanser samt store og små events. Med mange års erfaring har de omfattende kunnskap om profileringsprodukter som gir høy synlighet og økt salg.

Benytt vår rabattkode cfmesse når du bestiller for ekstra gode priser.
For informasjon og bestilling klikk her

Ta kontakt med oss
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply
Tord Næss

Tord Næss

Salgs- og prosjektleder

+47 981 02 098

tord@compassfairs.no