Trenger du en totalleverandør til ditt arrangement, eller assistanse til individuelle løsninger?

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester.

Stand

Vi bygger stands til både messer, konferanser og andre events. Hos oss kan du bestille alt fra en enkel startpakke til en stor spesialdesignet stand - og alt imellom dette.

Gulv

Et gulv skal være godt å gå på, det må være slitesterkt og lett å holde rent. I tillegg har det en ekstra viktig funksjon på en stand: Gulvet binder den visuelle opplevelsen av standen sammen, og gir en klar avgrensning til omgivelsene.

Vegger

Vi tilbyr vegger og frontbord til ditt arrangement! Du finner mange ulike farger, samt bakrom med før eller forheng i forskjellige farger.

Materiell

Hos oss finner du et bredt utvalg materiell uansett om du er utstiller, eller skal arrangere en messe, konferanse eller et annet event.

Møbler

Compass Fairs leverer alt du trenger av møbler til ditt arrangement. Vårt utvalg av møbler består blant annet av bord, stoler, disker og mye, mye mer.

Elektriske artikler

Elektriske artikler er essensielle for at et arrangement skal gjennomføres. Det kan også brukes for å gi arrangementet ditt det lille ekstra!

Scene

Sceneelementer kan settes sammen til en scene eller podium i ulike høyder. Våre samarbeidspartnere tilbyr en rekke ulike løsninger.

Profilering

For å skille seg ut på arrangementer må du sikre god profilering av bedriften din. Det innebærer alle deler av standen din. Derfor er det viktig å tenke helhetlig. Med vår hjelp får du de beste løsningene basert på ditt budsjett.

Messeutstyr

Skal du delta som utstiller, eller arrangere en messe, konferanse eller et annet event. Da kan vi hjelpe deg. Compass Fairs har komplett utstyr for alle arrangementer, uansett størrelse.