Trenger du en totalleverandør til ditt arrangement, eller assistanse til individuelle løsninger?

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester.

Stand

Vi bygger stands til både messer, konferanser og andre events. Hos oss kan du bestille alt fra en enkel startpakke til en stor spesialdesignet stand - og alt imellom dette.

Gulv

Et gulv skal være godt å gå på, det må være slitesterkt og lett å holde rent. I tillegg har det en ekstra viktig funksjon på en stand: Gulvet binder den visuelle opplevelsen av standen sammen, og gir en klar avgrensning til omgivelsene.

Vegger

Vi tilbyr vegger og frontbord i mange ulike farger, samt bakrom med dør eller forheng i ulike farger.

Materiell

Hos oss finner du et bredt utvalg materiell uansett om du er utstiller, eller skal arrangere en messe, konferanse eller et annet event.

Møbler

Compass Fairs leverer alt du trenger av møbler til ditt arrangement. Vårt utvalg av møbler består blant annet av bord, stoler, disker og mye, mye mer.

Elektriske artikler

Det er mange detaljer man ikke ser, eller tenker over. For at alt skal fungere og være funksjonelt, må flere elementer på plass.

Scene

Sceneelementer kan settes sammen til en scene eller podium i ulike høyder. Våre samarbeidspartnere tilbyr en rekke ulike løsninger.

Profilering

Alle deler av en stand er en del av bedriftens profilering. Derfor er det viktig å tenke helhetlig. Vi hjelper deg gjerne i denne prosessen, slik at du får den beste løsningen basert på ditt budsjett.