Skal du leie messeutstyr? Compass Fairs har alt du trenger av messeutstyr på ett og samme sted! Vi leverer ferdig produkt fra A-Å, der vi som totalleverandør tar oss av hele prosessen. Enten du trenger bistand til design, planlegging, prosjektering eller logistikk, har vi mange års erfaring med å sette i stand en vellykket messe. Med lager tilgjengelig i hele Skandinavia kombinert med en 360 levering, får du ikke bare en rimeligere tjeneste, men også en smidigere prosess med kun én leverandør å forholde deg til.

Forutsigbart med kompetanse i spissen

Uansett om du planlegger mindre eller store, grandiose stands, er vi i Compass Fairs opptatt av å få frem ditt budskap med messen. Det er mange som henvender seg til oss med halvferdige konsepter og tanker rundt messen, der vi sammen utvikler det til et gjennomført produkt. Som leverandør er vi stolte av vår kompetanse og pålitelighet i enhver leveranse.

Med oss i spissen trenger du ikke å bekymre deg om ting skal bli ferdig i tide, eller om eventuelle utfordringer vil påvirke resultatet. I denne bransjen er det vanlig med små tidsmarginer, noe Compass Fairs er vant med, og er derfor alltid forberedt på de utfordringene som kan oppstå.

Utleie av messeutstyr som lønner seg

La oss gå rett på sak - det koster å arrangere messer. Derfor har vi sørget for at det skal være lønnsomt å leie messeutstyr av oss.

Det som skiller Compass Fairs fra andre aktører, er at vi jobber helhetlig med messen din, med bred kompetanse og stort utvalg. Du får én pris basert på ditt budsjett - og med det hele jobben gjort! Hvordan dette fungerer i praksis, er takket være vår godt spredte lagerbeholdning. Det er nemlig enklere for oss å kutte fraktkostnader, når vi aldri er langt unna. Det muliggjør å leie oss inn til å bygge stand rundt om i hele Europa. Compass Fairs setter bærekraftighet høyt.

I vår bransje blir det dessverre mye bruk og kast, ettersom utstyret som kjøpes sjeldent blir brukt flere ganger. Modulsystemene våre er til gjenbruk, uten at det går på bekostning av kvalitet. Vi fornyer oss stadig der vi ikke bare kvalitetssikrer produktene vi har - vi holder oss også oppdatert på nye systemer og produkter på markedet.

Messeprofilering

Messeprofilering

Alle deler av en stand er en del av bedriftens profilering. Derfor er det viktig å tenke helhetlig. Vi hjelper deg gjerne i denne prosessen, slik at du får den beste løsningen basert på ditt budsjett.
Messestand

Messestand

Vi bygger messestands til både messer, konferanser og andre events. Hos oss kan du bestille alt fra en enkel startpakke til en stor spesialdesignet - og alt imellom dette.
Messevegger

Messevegger

Vi jobber med flere ulike systemer:
Messegulv

Messegulv

La oss hjelpe deg og finne det beste alternativet for din stand. Ta en titt i vårt store utvalg, eller kontakt oss for råd og tips. Gulvet skal matche resten av standen, og forsterke helheten. Derfor tilbyr vi også ulike materialer: Gummi, Vinyl, parkett/laminat og kunstgress La gulvet bli en viktig del av bedriftens visuelle profil.
Messemøbler

Messemøbler

Compass Fairs leverer alt du trenger av messemøbler til ditt arrangement. Vårt utvalg av messemøbler består blant annet av bord, stoler, disker og mye, mye mer.
Messetepper

Messetepper

Tepper demper lyd, er behagelig å gå på og gir en lun følelse.