Stort utvalg av alt du trenger

Stort utvalg av alt du trenger

Compass Fairs leverer alt du trenger av messemøbler til ditt arrangement. Vårt utvalg av messemøbler består blant annet av bord, stoler, disker og mye, mye mer. Visste du at hos oss kan du leie skandinaviske designmøbler? Ta en titt, da vel!

Praktiske og stilrene messemøbler

Vi leverer et bredt utvalg messebord og messestoler – i ulike størrelser, materialer og farger. Gjennom vårt samarbeid med Bo Bedre, kan vi også tilby skandinaviske designmøbler. Velg mellom alt fra enkle, tradisjonelle stoler, barkrakker med og uten høyderegulering, til avslappende lenestoler. Har du plass til sittegrupper, tilbyr vi lounge-inspirerte sofaer der besøkende kan sitte å slappe av under messen.

Messebord for ulike stands

Et annet must på messen er en så enkel ting som bord! Messebord er både praktiske og lager en inviterende atmosfære, ved at de skaper et samlingspunkt på din stand. Enten du ønsker ståbord, konferansebord eller lave bord, har vi utvalget du trenger på ett og samme sted. Og du trenger ikke å bekymre deg om alt henger sammen stilmessig. Våre messebord og -stoler er ment for å mikses og matches, slik at du får en gjennomført stil.

Større messemøbler

Større messemøbler er også tilgjengelig, blant annet Europas lengste sofa til kongress- og eventmarkedet. Den kan bli opptil 110 meter! Sofaen har en unik platinagrå farge som blir fantastisk om man fargesetter den med lys i ønsket farge. Sofaen kan settes sammen akkurat slik du ønsker, med både ytter- og innersvinger. Trenger du en lang sofa, eller flere små? Spør oss gjerne om tips!

Vi oppfordrer deg til å bla gjennom vår digitale møbelkatalog for å få et eget inntrykk av hvordan messen din kan bli. La deg inspirere av et bredt utvalg av både praktiske og stilrene messemøbler – vi er helt sikre på at du finner din foretrukne stil.

Gode priser

Stort utvalg

Trygg levering

Ta kontakt med oss
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Personvernpolicy and Terms of Service apply