Gjør dine stand-drømmer til virkelighet

Gjør dine stand-drømmer til virkelighet

Vi er markedsledende innen design og utvikling av stands som sikrer at din merkevare blir sett og får maksimal eksponering. Fra idé til ferdig stand hjelper vi deg med å realisere selv de mest ambisiøse visjonene dine.

I samarbeid med Compass Fairs, har vi i år løftet designet på vår messestand på Boligmesse.

Malin Nybakk , Markedsansvarlig , Ingeniørfirmaet Theodor Qviller

Standdesign som skiller deg fra konkurrentene

Trenger du hjelp til å virkeliggjøre ideene dine? Som Nord-Europas ledende messeleverandør skaper våre dyktige Expo-designere stands som virkelig lar budskapet ditt skinne. Med Compass Fairs blir drømmestanden til virkelighet med løsninger som maksimerer eksponeringen av merkevaren din.

Vi hjelper deg med både det visuelle uttrykket og den optimale utformingen av standen. Våre designere sikrer at standen utvikles med publikum i fokus og at plassen i lokalet utnyttes best mulig. Les mer om hva vi legger vekt på ved design av messestand her.

Vi kan jobbe ut fra eksisterende designmanualer eller lage et helt nytt design fra bunnen av. La våre Expo-designere skape en stand som er funksjonell, stilren og tiltrekker seg oppmerksomhet. Vi finner løsninger som gir økt eksponering og god verdi for pengene.

Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon og få oppmerksomhet med en unik messestand!

Eksempler på design vi har levert

Med Compass Fairs kan du realisere både store og små standdrømmer. Vi designer budsjettvennlige, mindre stands og har også omfattende erfaring med store stands med møbler, teknologi og rigger. Se noen eksempler på våre leveranser nedenfor:

Ta kontakt med oss
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Personvernpolicy and Terms of Service apply
Brian Fabricius

Brian Fabricius

Head of Expo Solutions Norge

+47 928 38 723

brian@compassfairs.no