Gjør dine stand-drømmer til virkelighet

Gjør dine stand-drømmer til virkelighet

Vi designer stands som maksimerer eksponering av merkevaren! Vi realiserer deres villeste ideer og hjelper dere gjennom hele prosessen til ferdig stand på arrangementet.

I samarbeid med Compass Fairs, har vi i år løftet designet på vår messestand på Boligmesse.

Malin Nybakk , Markedsansvarlig , Ingeniørfirmaet Theodor Qviller

Standdesign som skiller deg fra konkurrentene

Trenger du hjelp til å virkeliggjøre ideene deres for standen? Få hjelp av Nord-Europas ledende messeleverandør! Våre dyktige Expo designere utformer stands som lar budskapet deres få skinne. Med Compass Fairs blir drømmestanden realisert gjennom konkrete løsninger som maksimerer eksponering av merkevaren din.

Hos oss får du hjelp med det visuelle uttrykket deres på standen, men mye av arbeidet handler også om å perfeksjonere standens utforming i lokalet. Standdesignerne passer på at standen er utviklet med publikum i fokus! Vi sørger for at dere utnytter plassen og mulighetene som finnes i det aktuelle lokalet. Les mer om hva vi legger vekt på ved design av messestand her.

Vi kan både jobbe ut ifra eksisterende designmanualer eller lage et standdesign helt fra bunnn av. La våre Expo Designere hjelpe deg å designe en stand som både er funksjonell, stilren og trekker oppmerksomhet! Vi finner løsninger som skaper økt eksponering og valuta for pengene. Kontakt oss idag for hjelp med deres standdesign!

Eksempler på design vi har levert

Med Compass Fairs på laget kan du realisere både store og små drømmer for standen din. Vi designer både budsjettvennlige, mindre stands, men har også god erfaring med å skape store stands med møbler, teknologi og store rigger! Se noen eksempler på design vi har levert nedenfor:

Ta kontakt med oss
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Personvernpolicy and Terms of Service apply
Brian Fabricius

Brian Fabricius

Head of Expo Solutions Norge

+47 928 38 723

brian@compassfairs.no