Markedets beste veggsystemer

Markedets beste veggsystemer

Vi tilbyr vegger og frontbord til ditt arrangement! Du finner mange ulike farger, samt bakrom med før eller forheng i forskjellige farger.

Bruk vegger for å forme arrangementslokalet eller standen din slik du ønsker. Vegger kan ramme inn området, kan skape mindre avlukker eller kan brukes til å lage bakrom og oppbevaringsplass.

Vi jobber med en rekke veggsystemer som gir deg mulighet til å utforme området etter dine ønsker!

Foga

Foga er det mest velkjente systemet vi benytter. Det byr på et hav av muligheter. Vi har jobbet med dette systemet i mange år, og har utviklet en rekke ulike løsninger. Foga-systemet finnes i standardhøyde 250 cm, i tillegg til høydene 160, 200, 220 og 250 cm.

Standex

Vi har god erfaring med Standex-systemet, som er Danmarks mest benyttede standsystem. Dette systemet fås med og uten frontbord/baldakiner og i høydene 250, 160 og 215 cm.

Kanalvegger

Dette er transparente standvegger til Standex-systemet i en høyde på 250 cm, som gir gode muligheter for delikat lyssetting i bakkant.

Sponvegger

Dette er et standsystem uten synlige stolper, med muligheter for å legge til stifter til oppheng. Veggene kan også males, og fås i høyde 250 og 300 cm..

Banner i ramme

Bli lagt merke til med banner i ramme (Fabric Wall). Dette er et fleksibelt system hvor du kan velge størrelse og form tilpasset arealet du har til rådighet. Velg mellom rett eller buet utforming.
Baklys gjør at budskapet står virkelig godt frem.
Der det er mulig, designer og monterer vi også takhengte bannere slik at standen synes på lang avstand.

Aluvision – fremtidens eksponeringsløsninger

Sammen med kvalitetsleverandøren Aluvision tilbyr Compass Fairs spektakulære møteplasser for optimal eksponering av din merkevare. Aluvision er et standssystem med fleksible moduler som er enkle å montere. Små og store digitale skjermer kan enkelt integreres i vegger og tak og gir spennende eksponeringsmuligheter med høy stoppeffekt. Ved å sette elementene sammen på nye måter, skaper vi unike design i samarbeid med kundene våre. Aluvision er blant verdens fremste innen Premium Custom standsystemer. De slitesterke modulene er av høy kvalitet. Det er et bærekraftig system som sikrer gjenbruk. Hos Compass Fairs kan du leie deler eller komplette løsninger ut fra vårt Aluvision-sortiment. Kontakt oss for mer informasjon.

Høy kvalitet

Stort utvalg

Trygg levering

Ta kontakt med oss
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Personvernpolicy and Terms of Service apply
Tord Næss

Tord Næss

Salgs- og prosjektleder

+47 981 02 098

tord@compassfairs.no