Markedets beste messeveggsystemer

Markedets beste messeveggsystemer

Messevegger skaper rammene for standen din, og er også gode flater for å vise frem din merkevare og deres budskap! Bruk veggene smart og skap en oversiktlig og fin messestand.

Vi jobber med flere ulike systemer, slik at du kan finne messeveggene som passer dine behov. Her finner du stor variasjon i veggsystemer og alle kommer i ulike farger. Veggene på standen din kan skape en åpen stand eller lage ulike soner på messen. De er dessuten en veldig stor flate for branding! Bruk messeveggene til å vise frem din merkevare og deres budskap.
Er du på utkikk etter øvrig messeutstyr – se her. Se også våre messegulv her.

Foga

Foga er det mest velkjente systemet vi benytter. Det byr på et hav av muligheter. Vi har jobbet med dette systemet i mange år, og har utviklet en rekke ulike løsninger. Foga-systemet finnes i standardhøyde 250 cm, i tillegg til høydene 160, 200, 220 og 250 cm.

Standex

Vi har god erfaring med Standex-systemet, som er Danmarks mest benyttede standsystem. Dette systemet fås med og uten frontbord/baldakiner og i høydene 250, 160 og 215 cm.

Kanalvegger

Dette er transparente standvegger til Standex-systemet i en høyde på 250 cm, som gir gode muligheter for delikat lyssetting i bakkant.

Sponvegger:

Dette er et standsystem uten synlige stolper, med muligheter for å legge til stifter til oppheng. Veggene kan også males, og fås i høyde 250 og 300 cm..

Gode priser

Stort utvalg

Trygg levering

Ta kontakt med oss
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Personvernpolicy and Terms of Service apply