Messegulv har flere funksjoner

Messegulv har flere funksjoner

Et messegulv skal både være godt å gå og stå på og det må være lett å rengjøre. På en messe er også messegulvet en viktig faktor for å binde den visuelle profilen til standen sammen. Gulvet bidrar til å avgrense og fremheve akkurat din stand.

Vi har et stort utvalg ulike messegulv. Slik kan du finne det perfekte alternativet til din stand!
Her vil også de dyktige fagansvarlige hos oss i Compass Fairs være behjelpelige med å finne det perfekte gulvet for deg.
La oss hjelpe deg å velge riktig!
Det er viktig at messegulvet matcher resten av standen, uansett hvordan den ser ut. Vi tilbyr forskjellige gulv i ulike materialer, slik at du kan forsterke din bedrifts visuelle profil.

Teppeflis

Med teppefliser får du en praktisk løsning hvor mindre deler kan byttes dersom noe skjer. Kommer i lys og mørk grå utførelse.
Fordel: Teppefliser demper lyd, er behagelige å gå på og gir mulighet for å lage mønster/soner på gulvet.

Teppe på rull

Vi har teppe på rull i alle regnbuens farger. Velg mellom to utgaver:
Expostyle – et tynt og rimelig teppe
Exposhow – et tykt kvalitetsteppe som gir en eksklusiv følelse
Fordel: Heldekkende teppe demper lyd, er behagelig å gå på og gir et lunt og helhetlig inntrykk.

Parkett

Parkett er tidløst, stilfullt og gir standen et eksklusivt preg. Hver stav har et unikt mønster, slik at gulvet får et eget uttrykk. Velg tremateriale som står i stil med resten av innredningen. Det forsterker helhetsinntrykket. Fordel: Naturlig, klassisk og eksklusivt.

Spesialgulv

Våre spesialgulv lages eksklusivt for deg. Vi tilbyr blant annet opphøyd gulv med kantlist. Det gir standen et eksklusivt preg. Opphøyd gulv er også praktisk, da kabler kan skjules under gulvet. Vi trykker også tepper i alle tenkelige motiver, for eksempel med logo eller egen design. Hør med oss hva vi kan lage sammen med deg!

Andre gulv

Gulvet skal matche resten av standen, og skape en helhet. Derfor tilbyr vi også andre materialer som gummi- og vinylgulv i flere farger samt kunstgress. Fordel: Behagelig å gå på, slitesterkt – tåler svært godt fuktighet og har lyddempende egenskaper.

Gode priser

Stort utvalg

Trygg levering

Ta kontakt med oss
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Personvernpolicy and Terms of Service apply