Standsystemer i alle størrelser

Standsystemer i alle størrelser

Vi bygger messestands i alle størrelser til messer i hele Skandinavia. Bestill alt fra en enkel startpakke til en stor spesialdesignet messestand hos oss!

En funksjonell og spennende messestand

Hvorfor messestand?

Messestand er en plass på messen for å møte kundene dine. Standen skal se gjennomført og proff ut, nettopp for å tiltrekke kunder. Kjernen i enhver stand er blikkfang og et tydelig budskap, slik at kunden forstår hva den kan forvente og ikke minst får lyst til å henvende seg hos deg. Derfor er messeprofilering en viktig del av det å skape en god stand. De som velger å legge ned en innsats i sin stand, får også mer igjen for det.

Utstyr til messestand – store og små pakker

Det viktigste med en messestand er at du får fremhevet din merkevare og har et praktisk område til å gjennomføre de aktivitetene du ønsker på messen. Standen må derfor være funksjonell og dekke de behovene du har som utstiller.

Alle elementene til sammen utgjør hele standen. Vi har derfor gjort det enkelt ved å tilby både store og små pakker til messestands, slik at du slipper å tenke på hva du skal velge. Uansett størrelse, inkluderer pakkene messeteppe, strøm, belysning, brosjyrestativ, et ståbord og stoler. Til større messestands vil det også være disk inkludert i startpakken, og når det gjelder mer omfattende stands, leverer vi utvidede pakker. Se vårt store utvalg i messeutstyr her.

Compass Fairs hjelper deg i gang

De fleste som vurderer å kjøpe utstyr til messestand, lurer på om det er mulig å bruke igjen neste år, eller på en annen messe med samme tema. Dette er fullt mulig hos oss! Compass Fairs er opptatt av gjenbruk og miljø, så derfor har vi gode løsninger på å gjenbruke det samme utstyret ved en annen anledning.

Det å sette opp en messestand krever god planlegging og prosjektering. Ting skal gå på skinner for at det skal bli et optimalt resultat. Vi har lang erfaring og kompetansen som trengs for å sette sammen vellykkede messestands. At alt skal bli ferdig i tide er aldri et spørsmål for oss, da vi er vant med å løse de utfordringene som dukker opp underveis. Og visste du at vi leverer utstyr til stands over hele Europa?

Ta gjerne kontakt med våre prosjektledere for råd og tips!

Se også våre sider om messegulv og messemøbler.

Gode priser

Stort utvalg

Trygg levering

Ta kontakt med oss
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Personvernpolicy and Terms of Service apply