Bygg din merkevare og skap interesse!

Bygg din merkevare og skap interesse!

En helhetlig stand hvor bedriften og budskapet virkelig får skinne er en viktig del av bedriftens profilering på en messe. Derfor bør du tenke messeprofilering i alle ledd, slik at merkevaren/bedriften din fremstår på best mulig måte.

Velg riktige profileringsartikler til messen

Compass Fairs hjelper deg i prosessen med å velge riktige profileringsartikler til din messestand. Med gjennomført profilering av standen vekker du mer oppmerksomhet hos de besøkende på messen, skaper stoppeffekt og sikre at de besøkende husker bedriften din og budskapet dere fronter! Les mer om god profilering av bedriften her. Våre dyktige Expo Designere kan vi forsikre at din merkevare blir presentert på en god måte.

Uansett om du skal delta på eller arrangere en messe, leverer vi messeprofileringen du trenger for å skille deg ut. Utstyret kan leveres direkte til en avtalt adresse. For eksempel har vi et stort utvalg av møbler til din stand. Vi tar også jobben med å montere profileringsartiklene – om du ønsker det. Se vårt øvrige utvalg i messeutstyr her.

Banner i ramme

Bli lagt merke til med banner i ramme (Fabric Wall). Dette er et fleksibelt system hvor du kan velge størrelse og form tilpasset arealet du har til rådighet. Velg mellom rett eller buet utforming.
Baklys gjør at budskapet står virkelig godt frem.
Der det er mulig, designer og monterer vi også takhengte bannere slik at standen synes på lang avstand.

Forheng med trykk

Et bakrom eller eget avlukke gir plass til elementer som ikke skal være synlig for kundene/gjestene dine. Forheng er et fleksibelt alternativ. Bedriftens logo, eget budskap, mønster eller bilde på forhenget styrker den visuelle helheten.

Teppe med trykk

La gulvet bli en del av profileringen gjennom skreddersydde budskap. Vi trykker logo eller andre visuelle elementer på tepper. I samarbeid med vårt team, finner du de beste løsningene.

Bannervegg med lys

Med baklys på bannervegg kommer det visuelle budskapet ekstra godt frem. Formatet avhenger av størrelsen på standen. Lys kan benyttes bak heldekkende vegger, eller i forbindelse med enkeltstående elementer som det er viktig å fremheve.

Banner i tak

Der det er mulig, designer og monterer vi takhengte bannere slik at standen synes på lang avstand. Våre dyktige Expo Designere designer ekstraordinære stands med stor stoppeffekt og funksjonalitet, samtidig som bedriftsprofil og merkevaren presenteres på den beste måten

Giveaways

Gaver til kunder og samarbeidspartnere. Vi skaffer det meste av profileringsartikler. Alt fra vannflasker til sjokolade, kopper eller powerbank – alt med din bedriftslogo.

Ta kontakt med oss
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.
Fyll ut dette feltet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Personvernpolicy and Terms of Service apply