changeMe

En av Nord-Europas største leverandører av tekniske løsninger til messer og eventer søker deg som er nevenyttig og praktisk anlagt.

Compass Fairs AS er i sterk utvikling og vi søker derfor messemontører til våre dyktige team med base på Skedsmokorset og i Trondheim.

Du blir en del av vårt tekniske team, og kan glede deg til en spennende og variert arbeidshverdag. Når vi bygger og demonterer utstyr for messer og eventer, er ingen arbeidsdager like. Sammen med dine kolleger vil du reise jevnlig, og arbeidsstedet vil derfor være i flere av Norges største idrettshaller og arenaer.

Hvem er du?

Du er en positiv og effektiv person med høy arbeidsmoral. Det er en fordel å være i god fysisk form, og du møter alltid til rett tid. Hos Compass Fairs er vi alle opptatt av å gjøre vårt beste, både i møte med våre kunder over hele landet, og for å hjelpe hverandre internt. Det er en av våre kjerneverdier.

Kjenner du deg igjen i punktene under? Da vil vi gjerne høre fra deg!

  • Trives med skiftende arbeidstider og være mye på reise med overnatting
  • En utpreget lagspiller, men kan også arbeide selvstendig og under press
  • Ærlig, høflig og glad av natur
  • Innstilt på å gi full gass når en gitt oppgave krever det
  • Har bilsertifikat (min. kategori B) og truckførersertifikat
  • God kommunikasjonsevne på norsk eller minimum engelsk

Hvem er vi?

Compass Fairs AS ble stiftet i 1996. Med 25 år i bransjen, er vi i dag en av Nord-Europas største totalleverandører av tekniske løsninger til messer og eventer. Vi samarbeider med flere av landets største messe- og eventsentre som; Telenor Arena, Nova Spektrum (Norges Varemesse), X Meeting Point og Trondheim Spektrum. Vi er også tilstede på arenaer og kongressentre i mange av Norges største byer. Årlig er vi involvert i ca. 200 forskjellige arrangementer, hvor vi monterer stander og leverer alt av møbler, lyd/lys, tepper, sceneområder etc. Vårt motto er alltid å prestere maksimalt med et smil og godt humør.

Compass Fairs tilbyr

– varierte arbeidsoppgaver
– utviklingsmuligheter
– lønn etter avtale
– hyggelige kolleger og et godt arbeidsmiljø

Vi gleder oss til å høre fra deg!

“Together we make it possible”.

 

Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte Brian på telefon 928 38 723

Send din søknad til brian@compassfairs.no.