changeMe

Prosjektleder med stort engasjement?

Som salgs- og prosjektleder brenner du for å skape gode relasjoner til både nye og eksisterende kunder. Du leverer tekniske skreddersydde løsninger og tar engasjert ansvar for koordinering og gjennomføring av prosjektene. Du virkelig digger det høye tempoet på arbeidsplassen og hva hverdagen byr på av utfordringer!

Som den energiske, innovative og positive personen du er så ønsker du å jobbe i en vinnerkultur.

Du er helt klart vant med kundekontakt, og forstår viktigheten av kombinasjonen; god service og strukturert arbeid. For vi vet begge at det hadde blitt trøblete om du ikke hadde jobbet systematisk og hatt et øye for detaljer som prosjektleder i denne bransjen.

I våre øyne har du bransjeerfaring fra før, så oppgavene vil nok ikke virke så overraskende:

  • Aktivt innsalg av utstillingsløsninger til stands og events til selskapets målgruppe på tvers av landegrensene
  • Ha dialog med arrangør og utstillere i forkant av messer for å øke leveransen av avdelingens tjenester
  • Pleie av eksisterende kunder og nettverksbygging med nye
  • Prosjektledelse og koordinering av produkter, informasjon, dokumentasjon og underleverandører
  • Klargjøre og kvalitetssikre før fakturering
  • Sikre fremgang, støtte og leveranse på aktuelle prosjekterSom salgs- og prosjektleder i forretningsområdet Expo Solutions er du en viktig pådriver og bidragsyter for fremdrift både for egne og dine kollegaer sine prosjekter. Tilstedeværelse under opprigg av enkelte arrangementer forstår du er et must i denne rollen, for du vet du er best når du er hands on!
    Du er en knallgod lagspiller, men utretter også mye på egen hånd. Ordtaket “best når det gjelder” syns du passer deg bra, for tidspress – det er null problem for deg.

For at overgangen ikke skal bli for brå ser vi for oss at dette er noe du har erfaring med; enten fra bransjen (messe/event), prosjektledelse, koordinering eller salg. Du forstår også at pengene ikke kommer av seg selv og det er derfor viktig å ha et kommersielt perspektiv på arbeidet du legger ned. For å kunne lage de beste løsningene for prosjektene du jobber med trenger vi at du er teknisk anlagt, og har en viss håndverksmessig forståelse. Du mestrer eller forstår de skandinaviske språkene, og er komfortabel med å dra frem engelsken når det trengs.

Som en del av Compass Fairs vil du få mye tillit og ansvar, i tillegg til konkurransedyktige betingelser og tilhørighet i en ambisiøs og positiv familie nummer 2.

Vi ser frem til å høre fra deg og vil kontakte aktuelle søkere fortløpende!

Om oss

Compass Fairs er en av de største messearrangørene og standbyggerne i Norden.

Vi utvikler, fasiliterer og markedsfører arrangementer og produkter i tilknytning til nasjonale og internasjonale møteplasser; messer, events, kongresser og konferanser.
Blant våre faste kunder og samarbeidspartnere, finner du Telenor Arena, Equinor, Innovasjon Norge, Stiftelsen Nor-Fishing, Schlumberger og Samsung.
Vi bidrar til økt verdiskapning for våre kunder gjennom komplette og fleksible løsninger av høy kvalitet.

Together we make it possible!

Spørsmål om stillingen:
Elisabeth Spilling – Top Temp
911 96 623

Søk her