Compass Fairs Danmark ApS tok over PH Service A/S 1. juli.

Dermed rykker Compass Fairs inn på det københavnske marked for messer, events og kongresser. Dermed vokser den danske avdelingen til den skandinaviske messearrangøren og leverandøren av messetekniske løsninger fra 22 til rundt 30 medarbeidere.

PH Service A/S har gjennom 35 år levert messestands, strøm og lys til messer og events til stort sett alle arrangementer på Sjælland.
Administrerende direktør i Compass Fairs Danmark ApS, Henning Sørensen, kaller i en pressemelding kjøpet av PH Service A/S for et drømmescenario:

– Med kjøpet av PH Service A/S overtar Compass Fairs en veldrevet forretning, samtidig som vi får en unik mulighet for å bli leverandør til de største arrangementer i Skandinavia, sier Henning Sørensen.

Han ser frem til å supplere tjenestene til PH Service A/S med løsningene som Compass Fairs leverer, blant annet møbler, innredning og design av messestands.

Økt omsetning

Med kjøpet av PH Service A/S forventer Henning Sørensen at den danske delen av Compass Fairs-konsernet fordobler sin tekniske forretning, og at omsetningen vil øke med 30 prosent.

Compass Fairs sitt danske hovedkvarter og lager ligger i Rødekro sammen med koncernens eget center Compass Congress Center.

Compass Fairs har i alt nesten 100 medarbeidere i Danmark, Tyskland, Sverige og Norge, der konsernet har hovedkvarter