Messevegger

Compass Fairs har vært totalleverandør innen messearrangement sinde 1996. Vi leverer alt av utstyr fra messevegger til belysning, og tjenester til messer, kongresser, konferanser og andre store og små arrangementer.

Vi har over 20 år erfaring, og har hjulpet titusenvis av utstillere. Vi har bygget flotte stands, satt opp utallige messevegger og levert utstyr som bord, stoler, tepper, strøm, internett og belysning.

Vi er representert i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Våre kontorer og lagre med alt av messe- og arrangementutstyr er lokalisert i Oslo, Trondheim, Jönköping (Sverige) og Rødekro (Danmark).

I tillegg til å levere utstyr som div messevegger og annet, kan vi også montere. Våre montører er raskest i bransjen. De vet at gode løsninger og effektivt arbeid er nødvendig for å holde flyten i arrangementet. Når de setter i gang går det unna, og du får alt klart til avtalt tid. Vi har 12 faste montører, og tilkalling av dyktige ekstra vikarer på kort tid er fult mulig.

Siden 1997 har vi arrangert vår even boligmesse i Norge. Boligmessen er landsdekkende, og årlig arrangerer vi cirka 20 messer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Boligmessen er en publikumsmesse hvor både lokale og nasjonale utstillere kjøper standplass. På messen tilbyr alt fra tak, vegger, gulv og fundamentering til bad, kjøkken, møbler, byggevarer og interiør. En typisk besøkende skal gjerne i gang med oppussing eller husbygging, og kommer på messen for å få inspirasjon, eksperthjelp og gode tilbud fra flest mulig leverandører samlet under ett tak. I tillegg til alle norske boligmesser, arrangerer våre søster- og datterselskaper tilsvarende messer i Sverige, Danmark og Tyskland.