Compass Fairs tilbyr komplette løsninger av høy kvalitet til messe- og arrangmentsmarkedet. Med oppkjøpet av Messetæpper A/S i Danmark, vil Compass Fairs tilby enda bredere sortiment og service – også i Norge.

Compass Fairs fortsetter å vokse. – Med oppkjøpet av det danske selskapet Messetæpper A/S, kan vi tilby et enda bredere sortiment og service til bedrifter som deltar på messer eller arrangerer større events, forteller Henning Sørensen, administrerende direktør i Compass Fairs Danmark.

Oppkjøpet av enda en underleverandør til messebransjen styrker Compass Fairs’ markedsposisjon i hele Nord-Europa. – Vi har gledet oss til å annonsere dette, sier CEO Compass Fairs Stewart L. Stjernholm med stor entusiasme.

Peder Hansen, som startet Messetæpper i 2006, har utviklet selskapet kraftig siden oppstarten. I samarbeid med ledende produsenter innen eventtepper og Tesa tape, har Peder Hansen vært med å utvikle nye produkter til glede for hele messe- og eventbransjen. Messetæpper er i dag Skandinavias største leverandør av spesialprodukter til bransjen. I 2019 overtok Compass Fair PH Service, som også var eid og drevet av Peder Hansen.

Compass Fairs har et team med den erfaringen, forståelsen og viljen som skal til for å overta stafettpinnen etter Peder Hansen nok en gang. – Det har vært et tett og godt samarbeid i mange år, og jeg vet vi sikter mot samme mål – nemlig fornøyde kunder, forteller Stjernholm.

Compass Fairs overtar det store lageret på Stamholmen/København, som dermed fortsetter som et kombinert lager for Messetæpper også i fremtiden, dvs. vi opprettholder den store kapasiteten på tepper, tape og tekstiler. Alle ansatte i Messetæpper fortsetter som tidligere, inklusive Peder Hansen i redusert stilling.